Sluiting centrum i.v.m. maatregelen coronavirus

Lieve leden van het YogaCentrum,

Gister heb ik besloten komende week het YogaCentrum te sluiten. De beslissing heb ik genomen uit respect voor alle mensen in de zorg, zodat wij ons steentje bijdragen het risico op verspreiden te beperken.

Ter compensatie heb ik twee dingen bedacht: allereerst gaan we in de meivakantie gewoon door met onze lessen. Daar waar normaal vakantie zou zijn.
Ten tweede gaan een aantal van onze lessen door, online via livestream en kunnen ook op een later tijdstip bekeken worden. Je kunt dus op het tijdstip van je geplande les je mat uitrollen en de les meedoen. Dit doen we voorlopig via een besloten Facebook groep, alleen voor onze leden.

Het rooster van de online lessen ziet er komende week zo uit:
Maandag 19.00 Hatha Yoga Saskia
Maandag 20.15 Poweryoga Eveline
Dinsdag 19.00 Hatha Yoga (?)
Woensdag 09.30 Hatha Yoga Laura
Woensdag 17.30 Yin Yoga (?)
Woensdag 20.15 Vinyasa Eva
Donderdag 20.15 Yin-Yang Laura

Het voordeel van ons online rooster is dat je dus 7 lessen kunt volgen! We gaan live op bovenstaande tijdstippen, maar de video’s blijven staan om later te bekijken. Zo kun je dus de woensdag yin van 17.30, kijken op donderdag ochtend om 09.30 als je dit zo gewend bent.

Heb je geen Facebook, dan hopen we jullie snel weer in de les te zien!
Per week herzien we de situatie. Komt er nog een week bij dan compenseren we die naar alle waarschijnlijkheid in de zomervakantie. Maar laten we vooral in het hier en nu blijven en niet met onze geest afdwalen naar de toekomst. Voor nu zijn we op zoek gegaan naar de best mogelijke oplossing voor dit moment:

Yoga staat voor verbinding; verbinding van lichaam en geest, verbinding van mens met zichzelf, verbinding van mensen met elkaar, verbinding van mens met het leven. Laten we de verbinding in stand houden met de mogelijkheden die ons zijn gegeven.

We hopen jullie allemaal in de online lessen te zien.

Liefs Jacqueline

(En natuurlijk het hele YogaCentrum Landgraaf Team, dat er nu alles aan doet om de lessen voor jullie mogelijk te maken )

Ps. We zijn druk bezig met ook een online platform op te zetten via Youtube, voor iedereen die bewust geen gebruik maakt van Facebook. Dit duurt echter wat langer, mocht je hier van op de hoogte gehouden willen worden, laat ons dit dan weten,dan sturen we de link naar het besloten YouTube kanaal zodra deze klaar is.