Massages

Massages

Nieuw bij Yogacentrum Landgraaf!

Een massage is een heerlijke manier om te ontspannen en te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven.

In onderstaand overzicht ziet u een korte omschrijving van de massagevormen die wij aanbieden.

Reiki

 

 

 

 

Holistic Pulsing

Zachte golvende bewegingen geven een ontspannende massage van je hele systeem. Hierdoor kom je steeds dichter bij jezelf en spanningen kunnen op dieper niveau losgelaten worden.

 

Ontspanningsmassage

Geniet van het rustgevende effect van deze massage, en laat alle spanning uit je lijf wegstromen. Een heerlijke manier om tot rust te komen.

 

Sportmassage

Een sportmassage bevordert het herstel van je spieren, doordat deze is gericht op het stimuleren van de doorbloeding. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Laat je niet misleiden door de naam: ook niet sporters kunnen baat hebben bij een sportmassage. 

Voetreflex

Op de voeten worden alle organen, spieren en zenuwen van het lichaam gereflecteerd. 
Door het masseren van de corresponderende reflexen kunnen aanwezige spanningen en blokkades opgespoord en weggenomen worden, waardoor het lichaam weer in balans kan komen en zo het zelfgenezingsproces geactiveerd wordt. 

Hot Stone

Door de warme, vulkanische stenen is de hotstone massage een zeer doeltreffende manier om het lichaam in een diepe ontspanning te brengen. De warmte dringt diep door in de spieren en botten.

Dorn Breus

De Dorn methode is een zachte wervel- en gewrichtsbehandeling die klachten voortkomend uit scheefstand van benen, bekken en/of wervels kan verhelpen.
Gewrichten en wervels worden door middel van zachte dynamische druk op hun plek teruggedrukt. Klachten in heiligbeen, heupen, knieën, voeten, rug, nek maar ook klachten m.b.t. de organen i.o. maagdarm- en blaasproblemen, hoofdpijn, duizeligheid kunnen behandeld worden.

Voor of na een Dorn – behandeling wordt er een ontspannende Breuss massage met St. Jans olie als extra aanvulling om de kwaliteit van de tussenwervelschijven te verbeteren.

Chakra/Aura Healing

Je levensenergie breidt zich buiten je lichaam uit dit wordt de aura genoemd.
Via dit energieveld wissel je continu informatie uit met de omgeving.
In je aura bevinden zich een aantal energiecentra, chakra’s genoemd van hieruit ontstaat je aura. In de aura en in elk chakra kunnen blokkades aanwezig zijn die de energiestroom blokkeren.

De behandeling gebeurd door aanraking van het lichaam en het energieveld en werkt door op celniveau. Het heeft een positieve werking op fysiek, emotioneel,mentaal en spiritueel niveau.