21 oktober: AromaYoga Teacher Training

AromaYoga Teacher Training

Ben jij Yogadocent en wil jij graag jouw yogalessen op een mooie unieke manier uitbreiden en jouw deelnemers een geweldige yogabeleving laten ervaren? Dan is deze Teacher Training op 21 oktober van 13:00 tot 16:30 uur voor jou!

Je leert om Yoga en de helende werking van Essentiele Oliën te combineren, zodat je dit in de vorm van workshops en/of lessen kan verzorgen. Daarnaast leer je hoe je zelf een healing yoga les of workshop op kan zetten. Waar je rekening mee moet houden.
Je gaat zelf ervaren hoe het is om de essentiële olie tijdens een yogales aan te brengen.

Het toevoegen van essentiële oliën aan de yoga beoefening versnelt of verbetert het vermogen om de gedachtestromen door middel van yogahoudingen en ademhaling te beheersen. Historisch gezien zijn oliën gebruikt om te helpen in het huidige moment te komen en fysieke en emotionele klachten te helen. Bij het combineren van oliën en yoga brengen we de twee disciplines samen om het ontspannende effect te versterken, waardoor je je fysieke gezondheid kunt bevorderen en emotionele blokkades kunt opheffen.

Schrijf je in via info@yogacentrumlandgraaf.nl

Kosten: €169

Inclusief:
* teacher training AromaYoga
* materiaal pakket met 11 essentiële oliën
*1 jaar 25% korting op de essentiële oliën t.w.v €25,00 (Dit geldt alleen voor degene die nog geen kortingsaccount hebben)
* Na de opleiding ontvang je ook een pdf beschreven voor welke meridiaan je welke olie in kunt zetten en welke affirmatie.
*Een document ‘welke olie voor welke chakra’s’.
*Daarnaast een omschrijvingen van de olien: Wat doet het op fysiek en emotioneel vlak?
*En een kleine pocket formaat / mini modernessentials boekje waarin je op fysieke klachten kunnen zoeken welke olietjes je daarvoor zou kunnen inzetten en hoe.

Een training waarin we Yogadocenten leren om een aromayogales te geven en zelf samen te stellen. Natuurlijk komen volgende onderwerpen uit de basistraining terug:

*Hoe je op een natuurlijke manier je gezondheid kunt ondersteunen en versterken
*Toe te passen bij: lichamelijke en geestelijke klachten, allergieën, astma, stress, griep, pijnlijke spieren/gewrichten, hormonen, concentratie ,spanningshoofdpijn, ADD/ADHD, en nog veel meer..

Wat kun je van de training verwachten?
Tijdens een training worden er 10 oliën besproken. Deze vormen bij elkaar een ideaal EHBO pakket wat in ieder huis gebruikt kan worden om minimaal 75 % van alle dagelijkse klachten en ongemakken te behandelen.
Je krijgt uitleg over hoe en wanneer je de essentiële oliën in kunt zetten. Uiteraard mag je alle oliën ruiken, smeren en uitproberen. Na de training ben je in staat met deze oliën op een verantwoorde en natuurlijke manier de gezondheid en emotionele rust van jezelf en je dierbaren te ondersteunen of terug te winnen.
Je leert hoe de essentiële oliën werken, dat ze veilig en vooral erg makkelijk in gebruik zijn.

En verder?
• Vooral veel gezelligheid
• Heerlijke geuren
• Heel veel info
• Advies op maat