16 augustus: Workshop Yin/Yang Dragonflow & Workshop Reis door de Chakra’s

Workshop Yin/Yang Dragonflow & Workshop Reis door de Chakra’s

Reis door de Chakra’s:

In deze workshop duiken we in de wereld van de chakra’s. We gaan ontdekken wat chakra’s zijn, waar ze zich bevinden. Maar ook wat ze doen, welk effect ze kunnen hebben op je lichaam en geest. En andersom hoe jij je chakra’s beter kan laten werken.

Maar we gaan vooral de chakra’s ervaren! In een lange les neemt Loes je via yoga houdingen, pranayama en meditaties langs alle 7 chakra’s. We eindigen in een xl eindontspanning.

 

Yin/Yang Dragonflow:

Geniet je ook altijd zo van een een yin/yang dragonflow? De unieke balans van yin/yang energie, volledig bewegen en 1 zijn met de adem, in het hier en nu, hoofd leeg en beide voeten op de vloer. Dit zijn allemaal kwaliteiten die je kunt ervaren bij deze bijzondere lessen. Wil jij dit ook doorgeven? In deze workshop gaan we eerst wat dieper in op de achterliggende symboliek en gedachtengoed van de dragonflow. Daarna  ervaren we eerst zelf de Yin/yang dragonflow en gaan vervolgens volkomen ontspannen en vol energie, dieper in op de verschillende aspecten van deze les. We kijken naar het samenstellen van een flow en de opbouw van de les. Welke yin houdingen passen goed bij deze flow en hoe kan je zelf creatief aan de slag zonder de essentie kwijt te raken. Tijdens het laatste gedeelte kan je foto’s en filmpjes maken zodat je er thuis verder mee aan de slag kan.

 

Docente Loes Mackenzie is door YA erkend als continued education provider. Haar workshops tellen elk voor 3 uur continued education.

Kosten: €35 p.p. per workshop

Tijden volgen! Meer info of aanmelden: info@yogacentrumlandgraaf.nl